Første nyhedsbrev fra Rosenvængets Grundejerkomité

Rigtig mange har tilmeldt sig vores nyhedsbrev, som hermed udsendes mail, til de der har tilmeldt sig. Tilmelding til nyhedsbrevet kan fortsat foretages på hjemmesiden – vi ser gerne, at man også noterer sin adresse, så vi kan følge med I, hvem som modtager vores nyheder direkte pr. mail.

På hjemmesiden, som nyhedsbrevet er linket til, kan du læse mere om vores aktiviteter.

Lige nu er vi meget optaget af skoleprojektet på Kræftens bekæmpelses område. Der kommer snart nyt om den videre proces om dette.

Og så er vi optaget af at få integreret de mange nytilflyttere godt i kvarteret. Vi er rigtig glade for at vores kvarter får nye beboere, som vi være med til at værne om og udvikle vores unikke grønne oase til glæde for alle.

God læselyst.

Dette indlæg blev udgivet i Hjemmeside, Nyt fra grundejerkomiteen. Bogmærk permalinket.