Lomholts Villa bliver bevaret

Lomholts Villa på A. F. Kriegersvej bliver bevaret og renoveret. Det har Kræftens Bekæmpelse besluttet – til stor glæde for Rosenvængets Grundejerkomité og beboerne i området.

Kræftens Bekæmpelse havde inviteret områdets beboere til møde den 5. december, hvor foreningen redegjorde for de forestående forandringer på dens område efter salget af bygninger til Københavns Kommune og deraf følgende ny lokalplan. Af andre elementer i Kræftens bekæmpelses planer kan nævnes:

·      Opførelse af en ny bygning inde på Kræftens Bekæmpelses område; den skal ligge i tilknytning til den eksisterende kantinebygning og rumme mødefaciliteter.

·      Etablering af grønt fællesareal i henhold til lokalplanens krav i forbindelse med byggeaktiviteten på matriklen, samt det heraf afledte behov for reetablering af parkeringsmuligheder. Arealet vil blive holdt frit for parkering.

·      Hospitalsvej, som skal rummer parkering, gøres grøn i form af træplantning og lignende.

·      Ingen aktuelle planer om opførelse en ny bygning på Strandboulevarden til erstatning for den eksisterende, sådan som lokalplanen giver mulighed for.

Kræftens Bekæmpelse har skrevet et par ord til os om deres planer, som kan læses nedenfor:

 

Notat til Grundejerforeningen + LRC2

 

 

Dette indlæg blev udgivet i Nyt fra grundejerkomiteen. Bogmærk permalinket.