Forårsnyt

Ny formand

Anders Kildsgaard (Rosenvængets Hovedvej  27) er valgt som ny formand for Rosenvængets grundejerkomité. På generalforsamlingen meddelte Lone at hun ikke ønskede at genopstille som medlem af komitéen, og der skulle derfor vælges ny formand på det konstituerende komitémøde.  Lone fortsætter i komitéen som suppleant.

Forår i Rosenvænget

Med alt det gode vejr og varme, skal græs slås og hække klippes.  Komitéen opfordrer til at man i videst mulig omfang viser hensyn til naboer når de motoriserede redskaber skal i gang, dvs hvis overhovedet muligt, at aktiviteterne foregår på hverdage. Dog kan man, hvis andet ikke er muligt, også tage lørdag formiddag i brug i tidsrummet 10-13.  Idéen er fortsat at alle skal kunne nyde deres haver i fred og ro i weekenderne.

 

Dette indlæg blev udgivet i Nyt fra grundejerkomiteen. Bogmærk permalinket.