Forslag til lokalplan for Ny Østerbro Skole

Så er kommunen på vej med forslaget til lokalplan for etableringen af Ny Østerbro Skole på Kræftens Bekæmpelses grund ud mod Rosenvængets Hovedvej og A. F. Kriegersvej. som det fremgår af skitsen her:

Lokalplanen kan i sin hedhed ses på hjemmesiden under Arkiv og Information, Lokalplaner eller på kommunens hjemmside.

Kommunens Miljø- og Teknikudvalg har forslaget til lokalplan til behandling på møde den 21. januar. Hvis udvalget som forventet godkender indstillingen vil lokalplanen blive sendt i høring i en ugers periode. Her er det vigtigt, at Grundejerkomiteen, beboere og grundejere kommer med relevante kommentarer til forslaget. Grundejerkomiteen vil drøfte dette på et snarligt møde, hvorefter vil vil udsende yderligere nyt med opfordring til at kommenterer lokalplanforslaget.

Den videre proces for lokalplane og skoleprojektet er ifølge kommunen følgende:

“Efter politisk behandling sendes planforslagene i offentlig høring i 8 uger. Efter offentlighedsfasen vil forvaltningerne gennemgå de modtagne henvendelser og på baggrund heraf udarbejde indstilling om endelig vedtagelse af planforslagene. Denne forventes forelagt Borgerrepræsentationen i august 2013.”

Dette indlæg blev udgivet i Lokalplan, Nyt fra grundejerkomiteen. Bogmærk permalinket.