Invitation til beboermøde d. 4. september kl. 19, Rosenvængets Hovedvej 31

INVITATION TIL DIG
DER ØNSKER, AT DEN NYE FOLKESKOLE KOMMER
TIL AT PASSE IND I VORES KVARTER
Onsdag den 4. september 2013 kl 19
Hos Jeanett Knipschildt, Rosenvængets Hovedvej 31.

Lokalplanforslaget vedrørende den nye folkeskole og Kræftens Bekæmpelses grund på hjørnet af Rosenvængets Hovedvej og Strandboulevarden været i høring, og Rosenvængets Grundejerkomité samt mange individuelle grundejere og beboere har indsendt svar. Sagen er endnu ikke behandlet mhp på beslutning i Københavns Kommune.

I Komitéen (Rosenvængets Grundejerkomités bestyrelse) mener vi, at høringssvar ikke er tilstrækkelige til at præge lokalplanen i den retning, vi ønsker. Vi mener, der skal en indsats til over for politikere, medier m.m. En sådan indsats ligger uden for det, Komitéens medlemmer kan påtage sig.

Vi inviterer derfor dig, der bor tæt på den kommende skole, til et møde, hvor det er vort håb at få dannet en gruppe, som vil påtage sig at arbejde aktivt for, at den nye lokalplan ikke tillader nedrivning af bevaringsværdige bygninger, men tværtimod sikrer, at skolen kommer til at passe visuelt og trafikalt til sin beliggenhed i Danmarks ældste villakvarter.

Komitéen vil inden mødet forsøge at skaffe gode råd fra interesseorganisationer, mht. hvilke typer af konkret indsats, gruppen kunne tage fat på.

Grundejerkomitéen

Dette indlæg blev udgivet i Nyt fra grundejerkomiteen. Bogmærk permalinket.